Bine ați venit la locația web a ONG BIOS!

Misiunea ONG BIOS este promovarea dezvoltării durabile prin oferirea tuturor doritorilor cunoştinţe care le-ar permite să-şi îmbunătăţească viaţa, precum şi situaţia economică, ecologică şi socială a ţării.

ONG BIOS este organizaţia de cercetare, educaţie, instruire, consultanta şi aplicare a celor mai bune practici în domeniul agriculturii, protecţiei mediului şi dezvoltării durabile rurale. ONG BIOS propune asistenţă profesională, inovatoare, individuală şi orientată spre obţinerea de succese cu scopul de a servi în cel mai bun mod necesităţile beneficiarilor.

Activităţile ONG BIOS ţin întru totul de învăţare: învăţarea despre factorii şi căile naturii, învăţarea despre necesităţile oamenilor, animalelor şi plantelor, activităţi durabile în agricultură, protecţia mediului, tradiţii, obiceiuri, dezvoltarea comunitară, învăţarea despre cum să învăţăm mai uşor şi mai rapid. Noi avem onoarea să lucrăm atât cu elevii şi studenţii, care au o dorinţă extraordinară de a învăţa, a studia lucruri noi, sau mai puţin cunsocute; cât şi cu fermierii, formatorii, profesorii, cercetătorii care au o vastă experienţă în domeniu, dar ar dori să afle şi altă experienţă. Împărtăşind ideile, experienţa, contribuim la promovarea dragostei faţă de natură, de baştina noastră, precum şi armoniei între agricultură şi mediu. Astfel şi noi devenim mai buni şi oferim acest exemplu altora care ar putea face lucruri şi mai bune. Unindu-ne eforturile am putea să îmbunătăţim substanţial situaţia existentă.

Suntem bucuroşi să vă oferim informaţii privind noutăţile, evenimentele, studiile, actele normative, inclusiv tratate internaţionale, coduri, legi, strategii, programe, ghiduri; precum şi unele publicaţii în domeniile respective. Aici găsiţi informaţii despre proiecte, finanţări, precum şi experienţa internaţională în domeniile pe care Vă interesează.

Am inclus şi o rubrică specială privind istoriile de succes. Fiecare din Dvs. aţi putea contribui să ne comunicaţi despre experienţa Dvs., sau a cunoscuţilor Dvs. cum aţi soluţionat unele probleme, sau orice altă informaţie care ar fi de folos pentru acei care iubesc natura, agricultura şi viaţa de la sat.
Solicităm comentarii şi propuneri pentru a include informaţii adăugătoare de care aveţi nevoie, astfel ca să primiţi răspunsuri la multe din întrebările Dvs şi să aveţi succes în activităţile pe care le realizaţi.

Noi împreună putem face o diferenţă! Să ajutăm plantele şi animalele!

LinkedInGoogle+TwitterFacebook

Noutăți

A fost lansat Forumul pentru Protecția Consumatorilor în Siguranța Alimentelor 15 organizaţii neguvernamentale din Republica Moldova au creat Forumul pentru Protecția Consumatorilor în Siguranța Alimentelor. Forumul reprezintă o platformă neinsituţionalizată, neformală, neguvernamentală, apolitică, non-profit, ce...
AO BIOS a participat la intâlnirea regională a ONG-urilor din Europa si Orientul Mijlociu, precum și celor globale a Coalitiei Internationale a Pamantului in Edinburgh, Scoția AO BIOS a participat la intâlnirea regională ONG-urilor din Europa si Orientul Mijlociu, precum și celor globale a Coalitiei Internationale a Pamantului, care a avut...
AO BIOS a participat la atelierul privind responsabilitatea institutiilor financiare internationale fata de cetateni privind impactul de mediu si social AO BIOS a participat la atelierul privind responsabilitatea institutiilor financiare internationale fata de cetateni privind impactul de mediu si social, care a avut loc pe...
AO BIOS a participat activ la cea de-a 3 Zi de Participare a Strategiei UE privind Regiunea Dunarii Reprezentantul AO BIOS a participat la a 3-ea Zi de Participare a Strategiei UE privind Regiunea Dunarii (SUERD) care a avut loc la Bratislava pe...